Selecteer een pagina

Ontdekstation013 is opzoek naar een starter

Wij zijn opzoek naar een starter! Ben jij, of ken jij iemand die graag meer ervaring op wil doen in de evenementenbranche en onderwijssector? Dan is deze startersfunctie wellicht iets voor jouw!

Ontdekstation013 is op woensdagmiddag, zaterdag en zondag open voor iedereen die zelf wil komen ontdekken. Als er geen activiteiten plaatsvinden wordt de locatie als inspirerende en creatieve plek verhuurd. Daarbuiten probeert Ontdekstation013 zoveel mogelijk aan te sluiten op toffe projecten in de stad, zoals de Tilburgse Kermis en de Dutch Technology Week.

Ontdekstation013 is een veelzijdig bedrijf, waarin je als starter aan verschillende competenties kan werken. Zo word je meegenomen in alle activiteiten achter de schermen. Door je activiteiten zoals voorraadbeheer, inkopen, (personeels)planning, communicatie en leidinggevende taken uit te laten voeren leren we je bedrijfsmatig handelen. Je leert contact leggen met scholen en potentiële klanten die een evenement willen organiseren in Ontdekstation013.

We zijn een relatief nieuwe organisatie die onlangs door een aantal veranderingen is gegaan. We zijn onszelf constant aan het verbeteren waardoor je leert omgaan met veranderingen en jezelf aan te passen. We proberen onszelf zo goed mogelijk voor te bereiden op de activiteiten die er zijn, maar niet altijd alles loopt zoals gepland.

Als je een workshop begeleid spreek je voor grote groepen kinderen. Door middel van onderzoekend leren stimuleren we kinderen creatief en oplossingsgericht te denken. Tijdens vrijetijdsdagen help je bezoekers met vragen en begeleid je bv. de raketschietworkshop. Je geeft uitleg aan kinderen en ondersteund ze met het maken van de raket.

Ook willen we je meenemen naar vergaderingen en netwerkevenementen. Op deze manier kan je ook je presentatie- en netwerkskills verbeteren. Mocht je ambitie hebben, kun je doorgroeien tot assistent dagmanager en op die manier betrokken zijn voor het verloop van bijvoorbeeld een bezoekersdag en het aansturen van personeel.

Kortom: een veelzijdige leerwerkplek!

Je kan solliciteren via deze link.