Selecteer een pagina

Op zaterdag 18 april zijn wij helaas gesloten. 

Verrassend kinderuitje!

Ieder weekend van 13.00 tot 17.00 uur en in de vakanties van 13:00 tot 17:00 is Ontdekstation013 geopend met het vernieuwde vrij ontdekken!
Je mag vanaf 13.00 uur binnen komen om deel te nemen aan het vrije programma. Je kan dus deelnemen wanneer het jou uitkomt. In onze grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan.

Vrij je talenten ontdekken in onze vernieuwde studio’s!

De hele dag creatief aan de slag!
Door het volledige gebouw van Ontdekstation013 zijn allerlei verschillende activiteiten te doen. Met mooi weer kan je zelfs buiten aan de slag in de educatieve watertuin! Leer programmeren met lego in de machinekamer, bouw een huis met stenen en cement in de beroepenhoek, maak een robot van oud materiaal in de maakhoek, speel in jouw droomfilm in de filmstudio óf neem een podcast op in de podcaststudio. Dit is nog maar een kleine greep uit alles wat je kan doen.

Speelhoek

Filmstudio

Beroepenhoek

Machinekamer

Maakhoek

Podcaststudio

Maak je eigen greenscreen video

Bouw een fantasiedier met Rigamajig

Metsel een huis

Maak een stevige constructie

Ontdek de Magnex kogelbaan

Bouw een mooie uitvinding

Maak van oude materialen iets nieuws

Ga zelf voor het groene filmdoek staan

Bouw & programmeer met Lego

Werk met de piepschuimsnijders

Maak een podcast

Ontdek onze watertuin

Wat doe je als ouder/begeleider?
Volwassenen kunnen gezellig mee doen met de activiteiten of plaatsnemen in de horecahoek voor een lekker kopje koffie of thee. Er is gratis wifi aanwezig en een speelhoekje voor de peuters. Eventueel is het ook mogelijk om na het ondertekenen van een formulier de kinderen over te dragen aan de workshopbegeleiders en ze na het programma om 17.00 uur weer op te halen. Let op kinderen kunnen niet zelfstandig komen, er is een volwassene nodig om de kinderen over te dragen.

Wat betaal je?
De ticketprijs is € 9 per kind (vanaf 4 jaar). Ouders/begeleiders hebben geen ticket nodig, als ze de kinderen overdragen. Als volwassenen toegang willen hebben tot de horecahoek en/of willen meedoen betalen ze €2,50 per persoon.

Tickets
Ook op de dag zelf kun je vaak nog tickets kopen! Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort. Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met onze workshops en activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

Doe wat je leuk vindt met onze nieuwe ontdekclubs. Het hele jaar door zijn er na schooltijd diverse Ontdekclubs bij Ontdekstation013 voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar. Iedere Ontdekclub heeft een ander thema en is voor een andere leeftijdsgroep.
 

 

 

 

 

 

 

 

Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.