Selecteer een pagina

Verrassend en veilig kinderuitje!

Vanaf 18 september zijn weer open op de woensdagmiddag en in de weekenden! Misschien weet je al dat we ons programma hebben aangepast en dat we tegenwoordig met tijdsblokken werken. Fijn voor de kinderen en handig voor de ouders! In onze grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan.

Plan je bezoek
Ontdekstation013 is op woensdagmiddag, zaterdag, zondag en tijdens schoolvakanties geopend!
Je kunt kiezen uit het ochtend- of het middagprogramma. Je reserveert voor het hele ochtend- of middagprogramma van 2,5 uur. Zorg dat je op tijd bent, want je kunt niet later nog aansluiten. We draaien ’s ochtends en ’s middags hetzelfde programma. De tijden zijn als volgt:
’s ochtends: 10.00 – 12.30 uur en
’s middags: 13.30 – 16.00 uur.

Wat doe je als ouder/begeleider?
Helaas kunnen ouders/volwassenen niet mee in de ontdekruimtes. We hebben een aparte zithoek, waar je op je gemak een boekje of tijdschrift kunt lezen of gebruik kunt maken van de gratis wifi. Er is ook een speelhoekje voor de peuters die nog niet mee naar binnen kunnen. Er kunnen maximaal 2 ouders/begeleiders mee naar binnen.
Speciaal in deze tijd is het ook mogelijk om de kinderen te brengen en na 2,5 uur weer op te halen. We vragen je dan een formulier in te vullen, waarin je de kinderen overdraagt aan de workshopbegeleiders van Ontdekstation013. Kinderen kunnen niet zelfstandig komen, er is een ouder nodig om de kinderen over te dragen.

Wat betaal je?
De ticketprijs is ongewijzigd. Dus € 8 per kind (vanaf 4 jaar).
Ouders/begeleiders hebben geen ticket nodig, ook niet als ze mee naar binnen gaan en plaats nemen in de zithoek of op het terras.

We volgen de geldende maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan.

Tickets
Ook op de dag zelf kun je vaak nog tickets kopen!

Klik hier en bestel je tickets

Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen, vanwege een verkoudheid of andere gezondheidsklachten? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort.

Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Wil je komen ontdekken?
Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met onze workshops en activiteiten.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.