Selecteer een pagina

Verrassend kinderuitje!

Iedere woensdagmiddag, in de weekenden van 13.30 tot 16.00 uur en in de vakanties van 10:00 tot 12:30 en 13:30 tot 16:00.
Misschien weet je al dat we ons programma hebben aangepast en dat we tegenwoordig met een tijdsblok werken. Je reserveert voor het hele middagprogramma van 2,5 uur. Zorg dat je op tijd bent, want je kunt niet later nog aansluiten. In onze grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan.

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier ons speciale programma tijdens de Tilburgse kermis op 26 & 27 juli.

 

 

 

 

 

 

Kom naar Ontdekstation013 en ga met ons op onderzoek naar de wereld van de toekomst van 6 juni t/m 20 juli.

 

 

 

 

 

 

Programma: Maak je eigen game van 23 juli t/m 4 september. Ben je nog niet uitgespeeld op de kermis? Maak bij ons je eigen kermisspel.

Pauze programma

Ook in de pauze creatief aan de slag!
Als de zon schijnt kan je tijdens het pauzeprogramma naar buiten waar je kan ontdekken in onze watertuin. Als de zon even niet schijnt kan je ook spelen met special effects via de greenscreen boxen, een stop motion film maken, metselen, timmeren of bouw en programmeer een snelle raceauto.

Ontdek de Magnex kogelbaan

Maak je eigen greenscreen video

Metsel een huis

Bouw iets om op te zitten

Laat een lampje branden

Ontdek onze watertuin

Maak een stopmotion filmpje

Bouw & programmeer met Lego

Wat doe je als ouder/begeleider?
Volwassenen kunnen gezellig mee doen met de activiteiten of plaatsnemen in de horecahoek voor een lekker kopje koffie of thee. Er is gratis wifi aanwezig en een speelhoekje voor de peuters. Eventueel is het ook mogelijk om na het ondertekenen van een formulier de kinderen over te dragen aan de workshopbegeleiders en ze na het programma van 2,5 uur weer op te halen. Let op kinderen kunnen niet zelfstandig komen, er is een volwassene nodig om de kinderen over te dragen.

Wat betaal je?
De ticketprijs is € 8 per kind (vanaf 4 jaar). Ouders/begeleiders hebben geen ticket nodig, als ze de kinderen overdragen. Als volwassenen toegang willen hebben tot de horecahoek en/of willen meedoen betalen ze €2,50 per persoon.

Tickets
Ook op de dag zelf kun je vaak nog tickets kopen! Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen? Mail het ons en je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort. Heb je vragen of wil je op de dag zelf nog weten of er plek is? Je kunt ons ook even bellen op 06 493 220 50.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contact geld betalen.

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met onze workshops en activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!
We organiseren regelmatig extra activiteiten! Volg ons op facebook en instagram.