Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 en we gaan met zijn alle natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. Ontdekstation013 biedt twee soorten kinderfeestjes aan.

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en een tof t-shirt voor de jarige. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je aan de slag met verschillende activiteiten en workshops. Maak bijvoorbeeld je eigen ranja of acteer in je eigen film! Als het nodig is helpen onze spelbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven! Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren tijdens reguliere openingsdagen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

Voor een feestje betaal je naast de normale entreeprijs van € 5,00 per persoon (kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen) 25 euro voor het kinderfeestarrangement per feestje. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep! Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Wil je graag je kinderfeestje bij ons vieren maar niet gebruik willen maken van het kinderfeest arrangement? Geen probleem! Je kunt een entreekaartje kopen bij binnenkomst en daarna zelf lekker aan de slag gaan. Ook in dit geval horen we graag van te voren wanneer we je mogen verwachten.

Reserveer jouw feestje met onderstaand formulier.

Kledingmaat van de jarige


(Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)


(let op: op woensdag zijn we open vanaf 13.00 uur. Op zaterdag, zondag en tijdens schoolvakantie's vanaf 11.00 uur.)


Hoeveel cake wil je reserveren? (één cake is voor 8 personen)


Voor hoeveel personen poffertjes of broodjes knakworst?

Hoe laat willen jullie de poffertjes en knwakworst eten?

Ja, ik wil de Ontdekstation013 nieuwsbrief ontvangen.

Pin It on Pinterest