Selecteer een pagina

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 dan gaan we met zijn allen natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. We hebben een leuk arrangement met in het eerste half uur speciale aandacht voor de jarige!

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en cadeautje voor de jarige. Er staat een speciale tafel voor jullie klaar! Je ouders krijgen een kopje koffie of thee. Daarna gaat het feestje pas echt beginnen! Je kunt verschillende workshops volgen en sluit dan aan bij de andere kinderen die in Ontdekstation013 zijn en deze workshop ook volgen. Onze workshopbegeleiders zorgen voor uitleg en begeleiding.

Wanneer kun je je feestje komen vieren?
Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag. En iedere dag tijdens de schoolvakanties.
Alle feestjes starten om 13.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Van 13.00 tot 13.30 uur is de feestelijke ontvangst.
Van 13.30 tot 16.00 uur zijn de workshops.
Wil je weten welke workshops we op jouw feestje op het programma hebben staan? Klik hier voor het actuele programma. Of Bel ons even op 0649322050.

Wat kost het?
Je betaalt de gewone entree: € 8 per kind en € 2,50 per volwassene. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
Daarnaast betaal je € 25 extra voor het arrangement. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep!
Ontdekstation013 is ook aangesloten bij de meedoenregeling van Gemeente Tilburg. Je kunt hiervan ook gebruik maken bij het boeken van een kinderfeestje. Geef dit dan aan op onderstaand formulier onder het kopje opmerkingen/vragen.

Extra’s
Vind je het leuk om je vriendjes en vriendinnetjes te verrassen met een speciale uitnodiging? Je kunt bij ons speciale uitnodigingskaarten bestellen voor 75 ct per stuk.
Tijdens je feestje kun je ook iets extra’s bestellen: een verjaardagscake bij de feestelijke ontvangst (€12,50) en/of tijdens de middag een zakje chips (€1 per stuk) en/of een snoepzakje (€1,25 per stuk). We hebben ook lekkere ijsjes!
Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Horecahoek
Als ouder/begeleider kun je meedoen met de activiteiten en/of plaatsnemen in de horecahoek met gratis wifi en een speelhoekje voor peuters. We moeten voldoen aan de coronacheck voor volwassenen en voor kinderen vanaf 13 jaar. Vergeet niet dat u ook een ID moet kunnen tonen.
U kunt ook besluiten om de kinderen na de feestelijke ontvangst over te dragen aan de workshopbegeleiders en aan het eind van het feestje, dus om 16.00 uur weer te komen ophalen. De kinderen zijn bij ons in goede handen!

In plaats van een arrangement kun je natuurlijk ook met al je vriendjes en vriendinnetjes alleen mee komen doen met het middagprogramma. Zorg dan dat je er allemaal om 13.30 uur bent! En bestel je tickets op tijd!

Tot slot, bij het brengen van een bezoek aan het Ontdekstation013 gelden bepaalde huisregels.
Deze huisregels vind je hier.

Reserveer jouw feestje met onderstaand formulier.


  (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)


  (Maximaal 2 volwassenen i.v.m. veiligheid.)

  EXTRA'S  Naar welk adres mogen we de kaarten versturen?


  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  JaNee

  Voor 75 cent per stuk kun je deze speciale Ontdekstation013 uitnodigingen bestellen!
  (in het formulier onder EXTRA’S)