Selecteer een pagina

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Geef je feestje in Ontdekstation013 dan gaan we met zijn allen natuurlijk voor je zingen! Als je wilt kun je ook je cadeautjes uitpakken bij ons. We hebben een leuk arrangement met in het eerste half uur speciale aandacht voor de jarige!

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en cadeautje voor de jarige. Er staat een speciale tafel voor jullie klaar! Je ouders krijgen een kopje koffie of thee. Daarna gaat het feestje pas echt beginnen! Je kunt verschillende workshops volgen en sluit dan aan bij de andere kinderen die in Ontdekstation013 zijn en deze workshop ook volgen. Onze workshopbegeleiders zorgen voor uitleg en begeleiding.

De komende periode hebben we de volgende workshops:

 

 

 

 

 

 

 

Wegens succes verlengd! Maak je eigen spel tot 22 oktober. Ben je nog niet uitgespeeld na deze zomervakantie? Maak bij ons je eigen spel.

 

 

 

 

 

 

 

Nog geen idee wat je wil doen met je kinderfeestje? Kom dan gratis op 1 of 2 oktober naar Ontdekstation013 tijdens het weekend van de wetenschap. 

Pauze programma

Ook in de pauze creatief aan de slag!
Als de zon schijnt kan je tijdens het pauzeprogramma naar buiten waar je kan ontdekken in onze watertuin. Als de zon even niet schijnt kan je ook spelen met special effects via de greenscreen boxen, een stop motion film maken, metselen, timmeren of bouw en programmeer een snelle raceauto.

Ontdek de Magnex kogelbaan

Maak je eigen greenscreen video

Metsel een huis

Bouw iets om op te zitten

Laat een lampje branden

Ontdek onze watertuin

Maak een stopmotion filmpje

Bouw & programmeer met Lego

Wanneer kun je je feestje komen vieren?
Kinderfeestjes zijn mogelijk op zaterdagmiddag en zondagmiddag. En iedere dag tijdens de schoolvakanties.
Alle feestjes starten om 13.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Van 13.00 tot 13.30 uur is de feestelijke ontvangst.
Van 13.30 tot 16.00 uur zijn de workshops.

Wat kost het?
Je betaalt de gewone entree: € 8 per kind en € 2,50 per volwassene. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Daarnaast betaal je € 25 extra voor het arrangement. Daarvoor krijg je een prachtig cadeau voor de jarige, een feestelijk ontvangst en onbeperkt ranja voor jullie groep.

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer informatie over het vieren van je kinderfeestje bij ons en boek je feestje.

 

 

 

 

 

 

 

In plaats van een arrangement kun je natuurlijk ook met al je vriendjes en vriendinnetjes alleen mee komen doen met het middagprogramma. Zorg dan dat je er allemaal om 13.30 uur bent!