Selecteer een pagina

Ontdekstation013 vanaf woensdag 10 januari weer open!

Aanstaande woensdag 10 januari om 13.00 uur gaan de deuren van Ontdekstation013 na een korststondige verbouwing weer open.

We zijn vanaf deze week iedere zaterdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur open en iedere woensdag vanaf 13.00 uur.
Je kunt bij ons ook terecht voor kinderfeestjes, inclusief cake, limonade, poffertjes en broodjes knakworst. Maak je eigen limonade, acteer in een film en maak de mooiste creaties in onze scrap hoek. Meer weten over kinderfeestjes en direct reserveren? Lees dan hier verder.

Nieuwsgierig naar Ontdekstation013 als locatie voor jouw bedrijfsbijeenkomst, borrel of presentatie? Wanneer wij niet open zijn voor bezoekers verhuren we onze locatie ook aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende locatie. Wat deze locatie uniek maakt is de ruwe industriële uitstraling, maar met een volledige horecahoek, beamer, geluidsset en wifi toch van alle gemakken voorzien! Met vijf minuten lopen van het station en veel parkeergelegenheid nabij is Ontdekstation013 makkelijk te bereiken. Direct meer info? Vul dan dit formulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.