Selecteer een pagina

Redactie Kermis FM strijkt neer in Ontdekstation013

Kermis FM komt weer naar Tilburg! Dit jaar heeft de redactie haar thuisbasis gevonden in Ontdekstation013. Door deze nieuwe samenwerking kunnen kinderen meemaken hoe radio en tv gemaakt worden! Er zijn speciale programma’s ontwikkeld waarbij de kinderen een uniek kijkje achter de schermen krijgen. En ze kunnen zelfs meewerken aan een live uitzending!

Workshops voor kinderen!
Hoe maak je radio? Wat doen al die technici op de redactie? Wat is een goed interview? Je maakt het allemaal mee als je mee gaat doen met de workshops bij Ontdekstation013. Tijdens de kermis ben je welkom op de zaterdag- en zondagmiddagen (17 en 18 juli en 24 en 25 juli). En op woensdagmiddag 21 juli is er een extra lang programma, want dan ga je ook meewerken aan een live-uitzending!

Petje af
Vreemd eigenlijk dat Kermis FM en Ontdekstation013 elkaar niet al eerder gevonden hebben, want het is de perfecte match. Als je kinderen in contact wilt brengen met techniek, dan is eigenlijk niets leuker dan dit zo realistisch mogelijk te doen. De redactie van Kermis FM staat hier helemaal open voor: de medewerkers en vrijwilligers vinden het superleuk om kinderen over de vloer te krijgen en te laten zien wat ze allemaal doen. En dat in alle hectiek die er al is op zo’n redactie, petje af!

Meer weten: kijk op http://www.kermisfm.nl/ditiskermisfm

Tickets
€ 8,00 per kind (toegang vanaf 4 jaar).

Klik hier en bestel je tickets

Wij zijn aangesloten bij de Meedoen Regeling van Gemeente Tilburg.
Je kunt ook vaak op de dag zelf nog kaartjes kopen!

NB: Als je op deze dagen naar Ontdekstation013 komt, worden er opnames gemaakt voor televisie en radio. Bij het bestellen van een ticket ga je akkoord met het maken en gebruiken van geluidsopnames en beeldmateriaal.