Selecteer een pagina

Vanaf 11 juli zijn we weer open!

Kom tijdens de zomervakantie spelen in Ontdekstation013.

Nieuw: Waterspeeltuin!

Vanaf 11 juli gaan we weer open voor publiek! Iedere woensdag t/m zondag zijn we open van 11 tot 17 uur. Koop van tevoren je ticket via onze website. We laten je graag onze gloednieuwe en superleuke waterspeeltuin zien.

Veel buitenplezier
We hopen natuurlijk op een prachtige zomer. We bieden daarom een uitgebreid buitenprogramma aan met workshops en vrij ontdekken. Maak je eigen bootje en kijk of die kan varen. Laat je verrassen tijdens de natuur- en scheikundeworkshop. Of onderzoek of jij zelf water kunt zuiveren met een eigengemaakt waterfilter. Er is van alles te beleven in de educatieve watertuin en de ontdektuin. Tijdens de zomervakantie hebben we elk uur een workshop waar je aan mee kunt doen. We zetten ook watertafeltjes en bouwmaterialen klaar voor de jongere kinderen. Als we buiten open zijn, zijn we binnen gesloten.

Binnen spelen bij slecht weer
Als we niet naar buiten kunnen vanwege het weer, dan gaan we binnen open. Kom scrappen of maak een stop-motion filmpje. Populair is ook ons grote greenscreen. En de natuur- en scheikundeworkshop zorgt altijd weer voor verbaasde gezichten. Ook binnen is er vrij spel en ieder uur een workshop. Dus wat voor een zomer we ook krijgen, bij ons kun je altijd terecht!

Terras voor volwassenen
We willen de kinderen alle ruimte geven. Daarom kunnen ouders/begeleiders deze zomer helaas niet mee doen. De speel- en ontdekruimtes binnen én buiten zijn uitsluitend toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en ons personeel. We hebben een mooi, groot terras ingericht met horecavoorziening voor de volwassenen (binnen én buiten) met een speelhoekje voor de kleintjes (0-3 jr). Dus zoek een lekker plekje uit en draag je kinderen over aan de enthousiaste begeleiders van Ontdekstation013.
De reden dat volwassenen niet in het speelgedeelte mogen komen, is dat het dan snel te vol wordt. Ook buiten! Volwassenen moeten immers 1,5m afstand van elkaar houden. Dat betekent dat er veel minder mogelijkheden zijn voor de kinderen. Daarom hebben we deze keuze gemaakt, we vragen hiervoor uw begrip.

Reserveren is noodzakelijk
Ook wij hebben te maken met een maximaal aantal bezoekers per dag. Dus reserveer tijdig je ticket. Kinderen vanaf 4 jaar betalen €8 per dag. Volwassenen en kinderen tot 4 jaar hoeven geen entree te betalen. Zij moeten wel een 0 euro ticket reserveren! Zo weten we precies hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. We verzoeken je om het aantal volwassenen te beperken, want ook terrasbezoekers tellen mee in het maximaal aantal bezoekers per dag. Je reserveert alleen een inlooptijd daarna mag je zo lang blijven als je wilt. 

Klik hier en koop je tickets

Plan je bezoek
We zijn open van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Op maandag en dinsdag zijn we gesloten.
Er zijn activiteiten voor vrij spel en ieder uur is er een workshop waaraan kinderen mee kunnen doen (om half 12, half 1, half 2, half 3 en half 4). We nemen de kinderen mee in de wereld van techniek en ontdekken samen de diversiteit ervan. We gaan aan de slag met water, zonne-energie maar ook bruggen bouwen en filmpjes maken. Genoeg te doen dus deze zomer. `

Bij binnenkomst krijg je uitleg en kunnen de kinderen natuurlijk zien waar de ouders/begeleiders zitten. Je krijgt dan ook informatie over onze corona-maatregelen. Lees hier alvast onze speciale maatregelen en onze huisregels, dan ben je goed op de hoogte!

Lees hier onze huisregels i.v.m. corona

Wij zijn superblij dat we weer open gaan.
Kom jij deze zomer bij ons op ontdekkingstocht?