Openingstijden

 

Onze reguliere openingstijden:

 

 LET OP: Als het boven de 24 graden is dan is Ontdekstation013 helaas gesloten. Als er kinderfeestjes op de planning staat zijn wij open, ongeacht het weer. Of we woensdag, zaterdag en zondag open zijn wordt uiterlijk twee dagen van te voren bepaald. Of we open zijn kunt u hieronder vinden, en op de homepagina.  

Openingstijden

Woensdag 20 juni open
Zaterdag 23 juni gesloten ivm festival mundial
Zondag 24 juni gesloten ivm festival mundial

Woensdag: 13.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur
Zondag: 11.00 – 17.00 uur

  Tijdens schoolvakantie’s
  Tijdens schoolvakanties hanteren wij andere openingsdagen en tijden. Houd voor aanpassingen de website in de gaten.

   

  Kom zelf ontdekken wat je allemaal in Ontdekstation013 kunt doen! Maak samen met ons acteertalent Bart je eigen film, bouw met ons design expert Lisa je eigen toffe kunst van scrap, leer digitaal tekenen in Vincents Tekenlokaal, of laat onze horeca knaller Ilona een lekkere tosti voor je maken. Natuurlijk krijgen deze drie Ontdekstation013 talentjes hulp van nog meer tof personeel. Kom jij ook snel naar Ontdekstation013? Wij staan te poppelen om samen met jou leuke dingen te maken!

   

  Ook organiseren we regelmatig leuke samenwerkingen en tijdelijke activiteiten! Wat we allemaal gaan doen kun je vinden in onze agenda. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes zelf aan de slag met onze workshops en activiteiten.

   

  Toegangsprijzen

   Een bezoek aan Ontdekstation013 hoef je van te voren niet te reserveren. Je kan bij binnenkomst een entreekaartje aan de kassa kopen. Zowel kinderen als volwassenen kopen een kaartje. Kinderen mogen alleen naar binnen onder begeleiding van minimaal één volwassene. Kosten: € 5,00 per persoon (vanaf 4 jaar).

   

  Kom gerust eens kijken!

   

   Wij werken de hele week hard aan het bedenken van nieuw toffe concepten, het organiseren van kinderfeestjes en bedrijfsevenementen en we leiden studenten van verschillende opleidingen op. Je bent van harte welkom om tijdens kantoor uren een kijkje te komen nemen.

   

  Er is altijd iemand van ons aanwezig op de volgende momenten:

  Maandag: 9.30 – 16.00 uur
  Dinsdag: 9.30 – 16.00 uur
  Woensdag: 9.30 – 12.30 uur
  Donderdag: 9.30 – 16.00 uur
  Vrijdag 9.30 – 15.00 uur

  Pin It on Pinterest