Openingstijden

Onze openingstijden

Reguliere openingstijden

Woensdag: 13.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur
Zondag: 11.00 – 17.00 uur

2 september gesloten i.v.m. evenement

Tijdens schoolvakanties
Tijdens schoolvakanties hanteren wij andere openingsdagen en tijden. Houd voor aanpassingen de website in de gaten. In de agenda vind je openingsdagen tijdens vakanties en dagen dat we gesloten zijn i.v.m. evenementen.

Wat is er te doen?

Kom zelf ontdekken wat je allemaal in Ontdekstation013 kunt doen! Maak samen met ons acteertalent Bart je eigen film, bouw met ons designexpert Lisa je eigen toffe kunst van scrap, leer digitaal tekenen in Vincents Tekenlokaal, of laat onze horecaknaller Lilian een lekkere tosti voor je maken. Natuurlijk krijgen deze drie Ontdekstation013 talenten hulp van nog meer tof personeel. Kom jij ook snel naar Ontdekstation013? Wij staan te popelen om samen met jou leuke dingen te maken!

We organiseren regelmatig leuke samenwerkingen en tijdelijke activiteiten! Wat we allemaal doen kun je vinden in onze agenda.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren! Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes zelf aan de slag met onze workshops en activiteiten.

 

Toegangsprijzen

Een bezoek aan Ontdekstation013 hoef je van te voren niet te reserveren. Je kunt bij binnenkomst een entreekaartje aan de kassa kopen. Zowel kinderen als volwassenen kopen een kaartje. Kinderen mogen alleen naar binnen onder begeleiding van minimaal één volwassene. Ontdekstation013 is ook aangesloten bij de meedoenregeling voor Gemeente Tilburg. Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit aangeven bij de kassa.

 Kosten: € 5,00 per persoon (vanaf 4 jaar).

 

Kom gerust eens kijken!

Wij werken de hele week hard aan het bedenken van nieuwe toffe concepten, het organiseren van kinderfeestjes en bedrijfsevenementen en we leiden studenten van verschillende opleidingen op. Je bent van harte welkom om tijdens kantooruren een kijkje te komen nemen.

Er is altijd iemand van ons aanwezig op de volgende momenten:

Maandag: 9.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 9.30 – 16.00 uur
Woensdag: 9.30 – 12.30 uur
Donderdag: 9.30 – 16.00 uur
Vrijdag 9.30 – 15.00 uur

Pin It on Pinterest