Vincents Tekenlokaal

vanaf eind februari 2018 in Ontdekstation013!

Sinds voorjaar 2009 was Vincents Tekenlokaal gehuisvest in het Paleis-Raadhuis. Er is destijds voor deze plek gekozen omdat de school die hier gevestigd was, een Rijks HBS, Vincent van Gogh als leerling had. Zijn oude tekenlokaal was er nagebouwd en in een modern tekenlokaal werd op les gegeven op tekencomputers. Deze 21e-eeuwse ruimte wordt nu verplaatst naar Ontdekstation013, een plek waar techniek gestimuleerd wordt onder jongeren en jeugd.

Er is in Ontdekstation013 een prachtig lokaal gebouwd dat in de laatste week van februari open zal gaan. In eerste instantie is het tekenlokaal open voor groepsboekingen. Na een tijd samen op de locatie gedraaid te hebben in Ontdekstation013, wordt gekeken of ruimere openingstijden mogelijk zijn.

Je bereikt Vincents Tekenlokaal net als voorheen via boekingen@vincentstekenlokaal.nl, 06-53533679 en via Vincents Tekenlokaal op Facebook. Het ‘museale’ deel van Vincents Tekenlokaal blijft voorlopig in het Paleis Raadhuis, maar is door de huidige verbouwing van Stadhuis en Paleis-Raadhuis niet te bezoeken.

Voor meer informatie over Vincents Tekenlokaal kijk je op www.vincentstekenlokaal.nl.

Pin It on Pinterest