Selecteer een pagina

Bedrijven

Sponsoring

Om kinderen een leuke leerzame tijd in Ontdekstation013 te laten ervaren is er heel wat nodig! Allereerst kunnen we alle hulp en materiaal voor workshops gebruiken maar ook (kapotte) apparaten voor onze scrapworkshops en natuurlijk gereedschap. Uiteraard is er geld nodig om nieuwe workshops te ontwikkelen en de medewerkers te betalen. Ontdekstation013 wil de entreeprijs laag houden, want ieder kind moet kunnen ontdekken welke talenten het heeft! Gelukkig zijn er daarom bedrijven en andere organisaties die Ontdekstation013 sponsoren. Onderaan deze pagina vind je de logo’s van alle bedrijven en organisaties die ons steunen.

Ken of heb jij een bedrijf dat ook in dit rijtje van innovatieve en maatschappelijk betrokken organisaties past en misschien sponsor wil worden? Neem dan contact op met Maartje Mutsaers, zakelijk manager, 06-11409509 of stuur een bericht.

Bedrijfsevenementen

Ontdekstation013 is gevestigd in de Spoorzone in Tilburg. Onze hoofdactiviteit is kinderen op een creatieve manier in aanraking laten komen met techniek en creativiteit. Wanneer wij niet open zijn voor bezoekers verhuren we onze locatie ook aan bedrijven, scholen  en organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende locatie (ook in de avonduren). De ruimte is geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, debatten maar ook bedrijfsuitjes (eventueel met creatieve workshop) of een borrel. Wat deze locatie uniek maakt is de ruwe industriële uitstraling, maar met een volledige horecahoek, beamer, geluidsset en wifi toch van alle gemakken voorzien! Met vijf minuten lopen van het station en veel parkeergelegenheid nabij is Ontdekstation013 makkelijk te bereiken.

Greenscreenverhuur

Buiten onze schoolbezoeken en bezoekersdagen om is het mogelijk om ons greenscreen te huren voor €30 per half uur. Je kan dan met je eigen uitrusting je beelden opnemen. Mocht je gebruik willen maken van onze camera en begeleid willen worden door ons personeel kun je een offerte opvragen via info@ontdekstation013.nl.

Ontdekstation013 on tour

Heeft u bijvoorbeeld een open dag of wilt u wat tofs organiseren voor de kinderen van uw werknemers? Ontdekstation013 biedt ook workshops aan op locatie. Ontzettend leuk voor de kinderen en stiekem ook voor de ouders (en werknemers)! We denken graag samen met u na over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor evenementen en Ontdekstation013 on tour, neem dan contact met ons op.

Weet u al wat u wilt? Vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met u op.

Ontdekstation013 bedankt de volgende bedrijven en instanties: