Selecteer een pagina

TechniekRijk 2019

TechniekRijk is een markt waar inspiratie en vaardigheden geprikkeld worden. Op TechniekRijk  zijn standhouders aanwezig die een aanbod hebben als het gaat om Wetenschap en Techniek en de brede talentontwikkeling van kinderen. Daarnaast zijn er bij een aantal stand korte workshops (max 20 minuten) te volgen die vooral bedoeld zijn om ideeën op te doen die je de volgende dag alweer in je eigen praktijk kunt gebruiken, waarvan je geïnspireerd raakt en nieuwsgierig wordt. De kick-off van het nieuwe technieklokaal dat de leerlingen van bs Cleijn Hasselt samen met andere partijen letterlijk gaan bouwen is de opening van TechniekRijk om 16.30u. Hier heeft zelfs onze wethouder Marcelle Hendrickx tijd voor vrij gemaakt in haar agenda! Verder zijn er nog enkele verrassingen en prijzen te verdienen op TechniekRijk, die we nog niet gaan verklappen!

Aanmelden kan hier.

En aansluitend, 20.00u met inloop vanaf 19.45u, een inspirerend onderwijs café met als gastspreker: Boy Vissers.

In Station 88 (naast Ontdekstation013, 2 minuten lopen!)

Boy Visser

Boy Visser psychobioloog, docent en vlogger deed na zijn master in de neuroscience en zijn universitaire docenten opleiding een master management. Vanuit die drie disciplines gaat Boy met jullie op zoek naar ‘hoe onze hersenen nu eigenlijk leren’ en ‘waar motivatie en nieuwsgierigheid ontstaat’. Zijn lezing loopt over in een aantal huis-tuin- en keukenproefjes die de beschreven nieuwsgierigheid kietelen en die je morgen in je eigen les kunt gebruiken! Als afsluiting wordt de discussie opgezocht.

En om het geheel compleet te maken: Ontdekstation013 verzorgt  tegen zeer aantrekkelijke prijzen een kop soep, een aangekleed broodje en koffie/thee/drankje. De eerste koffie/thee is overigens voor onze rekening.

Aanmelding voor deze dag kan hier.