Selecteer een pagina

Koop van tevoren je tickets

Kom ontdekken op woensdagmiddag en in de weekenden!

We zijn superblij dat Ontdekstation013 weer open is! Koop van tevoren je tickets, zodat we het aantal bezoekers in de gaten kunnen houden. We hebben veel ruimte, dus kinderen kunnen zich vrij en veilig bij ons bewegen. Ouders/begeleiders mogen gratis mee, maar moeten wel een ticket reserveren. Een kinderkaartje kost €8 (vanaf 4 jaar). Je reserveert een inlooptijd maar mag vervolgens zo lang blijven als je wilt!

Klik hier en koop je tickets

Nog enkele belangrijke zaken:

  • Volwassenen kunnen helaas niet mee in de speel- en ontdekruimtes. Daarom hebben we een ruim terras met horecavoorziening ingericht, zowel binnen als buiten, met gratis wifi en een leeshoek. Er is ook een speelhoek voor de allerkleinsten (tot ca 3 jaar). Geniet van een lekker kopje koffie of thee, terwijl de kinderen lekker op ontdekking gaan onder begeleiding van onze workshopbegeleiders.
  • Superleuk is onze nieuwe waterspeeltuin!
  • Je krijgt uitleg wat je allemaal kunt doen en naast vrij spel kun je ook workshops volgen.
  • Op woensdagmiddag is Vincents Tekenlokaal geopend tussen 15.00 en 16.30 uur en is er een tekendocent aanwezig om tips te geven voor het gebruik van de digitale tekentablets.
  • Ook wij hebben te maken met extra veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Lees hier onze huisregels in verband met corona

Kom jij bij ons op ontdekkingstocht? We zijn er helemaal klaar voor!
We hebben hier veel ruimte, zodat alles coronaproof kan verlopen. 
Ook op de dag zelf kun je (vaak) nog tickets kopen! Of bel ons even: 06 493 220 50.

Klik hier en koop je tickets