Selecteer een pagina

Ontdekclub gaat door in 2021!

Wegens groot succes is de Ontdekclub verlengd!

Kom jij ‘op’ Techniek?

Iedere donderdagmiddag stormt er om half 4 een clubje kinderen Ontdekstation013 binnen. Met veel plezier werken ze aan allerlei opdrachtjes, waarbij ze hun handen laat wapperen. Maar vergeet niet, daar gaat wel denkwerk aan vooraf. De Ontdekclub is daarmee een denk- en doe-club waarin kinderen iets maken met hun eigen handen. 

Thomas, de begeleider van de Ontdekclub: “Het is superleuk om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn. Daarom gaan we in 2021 door met de Ontdekclub en komen er meer mogelijkheden. We starten in januari, in maart en in mei met een nieuwe groep, maar je kunt natuurlijk ook met meerdere groepen meedoen. Er zijn eigenlijk weinig mogelijkheden voor kinderen om op deze manier te ontdekken wat ze leuk vinden om te doen en dat is jammer, want zelf iets bedenken en maken, daar groei je van. We zien dat er behoefte aan is en dat kinderen het heerlijk vinden om na een schooldag op deze manier bezig te zijn.”

Wat is de Ontdekclub?
De Ontdekclub is voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar die het leuk vinden om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Je bent lekker met je handen bezig en ontdekt wat jij allemaal zelf kunt maken. We maken bijvoorbeeld een vlog met het green screen. En in de workshop hout gaan we timmeren en zagen. Of wat dacht je van de vraag of je je eigen elektriciteit kunt opwekken? Elke week weer een leuke middag rondom het thema ‘wetenschap & techniek’ en dat 8 weken lang.

Wanneer is het?
De Ontdekclub is op donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur.
Je kunt je voor 1 of meerdere series opgeven.
De eerstvolgende serie start op 8 april 2021.
Voor vragen en aanmelden kun je mailen naar info@ontdekstation013.nl 

Kom je ook meedoen?

 

Stop Motion filmpje maken, hoe doe je dat? Bekijk de video!