Selecteer een pagina

Toekomstig Techniek Talent 2023

Wij brengen bedrijven en studenten samen

3300 studenten ontmoeten meer dan 50 bedrijven
Op 11 oktober 2023 komt Toekomstig Techniek Talent terug! Tijdens deze dag tovert Ontdekstation013 samen met technische bedrijven de koepelhal weer volledig om tot inspirerende techniekpleinen. Meer dan 3300(!!!) 2e- en 3e-jaars leerlingen worden getriggerd voor techniek. Bedrijven organiseren korte workshops en activiteiten verspreid over 10 pleinen. Ieder plein heeft zo zijn eigen thema, zoals Bouw en Mechatronica. In totaal staan er meer dan 50 bedrijven klaar om leerlingen te enthousiasmeren. En er zijn nog plaatsen vrij voor bedrijven! Jouw bedrijf aanmelden of meer weten over de TTT? neem dan contact op via info@ontdekstation013.nl.

Kennis maken met Techniek
De 2e- en 3e-jaars leerlingen staan voor een belangrijke keuze in hun carrière. Ze moeten namelijk een richting kiezen waar ze meer over willen leren. Voor sommige leerlingen heel erg makkelijk, maar voor andere kan dit een grote uitdaging vormen. Daarom organiseert Ontdekstation013 jaarlijks het Toekomstig Techniek Talent Evenement. Dit evenement helpt de leerlingen in het maken van hun keuze. Door Technische bedrijven uit te nodigen en de leerlingen zelf te laten ervaren hoe het is om te werken in de techniek krijgen ze een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Daarnaast kunnen ze natuurlijk in gesprek met de bedrijven en vragen stellen aan échte werknemers.

Bedrijven ontmoeten de toekomst
Voor veel bedrijven is het Toekomstig Techniek Talent een mooi moment om het eerste contact te leggen met de nieuwe generatie werknemers bij hun bedrijf. Door de leerlingen te adviseren, enthousiasmeren en informeren over het volgen van een carrière pad in de techniek. Daarnaast is het natuurlijk erg drempelverlagend voor potentiële stagiaires en eerste ontmoetingen tussen een student en bedrijf.

Aanmelden en info
Voor meer informatie over de TTT óf om jezelf aan te melden kan mag je mailen naar Info@Ontdekstation013.nl

Bekijk hier de aftermovie van 2022:

 

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen.