Selecteer een pagina

Kom ontdekken in de Kerstvakantie!

Wat kun je doen?

In de kerstvakantie heeft Ontdekstation013 een speciaal programma. Met bouten en moeren maak je een eigen sleutelhanger met poppetje. Of ontdek hoe je balans kunt krijgen in een zelfgemaakte evenwichtsmobiel.

Speciaal in deze vakantie: maak een supermodern kerstmannetje met bouten, en moeren. Lijkt het op een kerstmannetje? Of maak jij een heel ander figuurtje? Of ontdek de balans in je eigen evenwichtsmobiel. Knikker in de knikkerreactiebaan of repareer de waterleiding in ons Waterhuis.In Vincents Tekenlokaal leer je extra trucjes op de tekentablets. Kortom je kunt je uren vermaken! En je ouders of grootouders mogen gewoon meedoen of gaan gezellig zitten in onze horecahoek.

Kijk op onze Instagram Stories voor het dagprogramma: www.instagram.com/ods013tilburg

DJ workshop voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Leer de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Je leert het allemaal in deze gastworkshop van een professionele DJ. De workshop duurt bijna 2 uur en je betaalt hiervoor €15 per deelnemer.
De workshop start om 12.00 uur en om 15.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop nu je tickets op: www.djproducer.school/dj-workshop/openbaar/ontdekstation013-tilburg/
Wil je daarvoor of daarna gebruik maken van alle andere activiteiten in het Ontdekstation013? Dan krijg je korting op een entreekaartje: je betaalt €5 per kind en €2,50 per volwassene. Haal je entreekaartje bij de kassa in het Ontdekstation013. Let op: betalen kan alleen met PIN!

Openingstijden

Iedere dag in de kerstvakantie van 11 – 17 uur. Op 24, 26 en 31 december zijn we open tot 16 uur.
Op 1e kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) zijn we gesloten.