Selecteer een pagina

Praktische informatie voor onderwijs

De workshops zijn geschikt vanaf groep 3.
Wilt u met groep 1 of 2 langskomen? Natuurlijk kan dat ook! Neemt u contact met ons op en we overleggen met u over de mogelijkheden.

Duur:

  • Een lesprogramma duurt standaard 2,5 uur, waarin leerlingen twee workshops kunnen volgen. Zij rouleren in groepen. Iedere workshop duurt ruim een uur en er is tijd voor pauze/wisselen etc.
  • Mocht een lesprogramma van 2,5 uur niet mogelijk zijn, dan is ook een programma van 1,5 uur mogelijk, waarin leerlingen één workshop volgen en soms opgesplitst worden, zodat zij niet allemaal hetzelfde programma kunnen doorlopen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Tijd:

  • Programma van 2,5 uur: Van 09.00 tot 11.30 uur of van 09.30 tot 12.00 uur
  • Programma van 1,5 uur: Start om 9.00 uur, om 11.00 uur of om 13.00 uur (niet op woensdag).

Kosten:

  • Een bezoek van 2,5 uur kost €165 per groep/klas (excl. btw).
    Scholen uit de gemeente Tilburg krijgen tot 1 januari 2020 €100 korting dankzij subsidie van de gemeente Tilburg en betalen dus €65 voor dit totale programma.
  • Een bezoek van 1,5 uur kost €100 per groep/klas (excl. btw). Ook hiervoor geldt de subsidie van €100 voor scholen uit de gemeente Tilburg (tot 1 januari 2020).


Vervoer:

Soms is het vervoer een probleem. Arriva biedt de mogelijkheid om voordelig met de bus te reizen. Je stapt op bij de bushalte in de buurt van de school en stapt uit bij het Centraal Station. Je betaalt 35 euro voor een hele klas. (max. 30 personen, geldig op ma t/m vrij na 9.00 uur). Meer info: https://www.arriva.nl/noordbrabant/abonnementen-kaartjes/groepsreizen.htm

Is vervoer echt niet mogelijk, dan kunnen we sommige workshops ook op locatie komen geven. Informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Aanvraag schoolbezoek

Gegevens school

Gegevens leerkracht

Leerlingen

Workshop


Wij maken graag gebruik van het subsidie aanbod (zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn, alleen voor scholen uit gemeente Tilburg).

Ja, stuur mij de Ontdekstation013 nieuwsbrief