Praktische informatie voor onderwijs

De workshops zijn geschikt vanaf groep 3.
Wilt u met groep 1 of 2 langskomen? Natuurlijk kan dat ook! Neemt u contact met ons op en we overleggen met u over de mogelijkheden.

Duur:

Een lesprogramma duurt standaard 2,5 uur, waarin leerlingen twee workshops kunnen volgen. Eventueel rouleren zij in groepen, dat hangt af van de workshops die u kiest. Iedere workshop duurt ruim een uur en er is tijd voor pauze/wisselen etc.

Tijd:

Van 09.00 tot 11.30 uur of van 09.30 tot 12.00 uur

Kosten:

Een bezoek met een groep voor 2,5 uur kost € 150 (excl. btw), onafhankelijk van de grootte van de groep.
Scholen uit de gemeente Tilburg krijgen €100 korting dankzij subsidie van de gemeente Tilburg en betalen dus € 50 voor dit totale programma.

Vervoer:

Soms is het vervoer een probleem. Arriva biedt de mogelijkheid om heel voordelig met de bus te reizen. Je stapt op bij de bushalte in de buurt van de school en stapt uit bij het Centraal Station. Je betaalt slechts 35 euro voor een hele klas. (max. 30 personen, geldig op ma t/m vrij na 9.00 uur). Meer info: https://www.arriva.nl/noordbrabant/abonnementen-kaartjes/groepsreizen.htm

Is vervoer echt niet mogelijk, dan kunnen we sommige workshops ook op locatie komen geven. Informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Alternatief:

Mocht een lesprogramma van 2,5 uur niet mogelijk zijn, dan is ook een programma van 1,5 uur mogelijk, waarin leerlingen één workshop volgen en soms opgesplitst worden, zodat zij niet allemaal hetzelfde programma kunnen doorlopen. Infomeer gerust naar de mogelijkheden.

Aanvraag schoolbezoek

Gegevens school

Gegevens leerkracht

Leerlingen

Workshop


Wij maken graag gebruik van het gratis aanbod (zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn, alleen voor scholen uit gemeente Tilburg).

Ja, stuur mij de Ontdekstation013 nieuwsbrief

Pin It on Pinterest